TUNING ONDERDELEN

TUNING ONDERDELEN

Op zoek naar tuning onderdelen? Bekijk dan zeker ons uitgebreide assortiment. We gebruiken deze onderdelen zelf en garanderen dus de kwaliteit!

VANSPRINGEL MOTORS

AUTOTUNING ONDERDELEN: SPORT LUCHTFILTERS

Sport luchtfilters verbeteren de luchtstroom naar de motor. Zo optimaliseert een goede sport luchtfilter ook de luchtinname van je wagen door de luchtstroom minder te beperken.

Een goede sportluchtfilter vermindert de luchtrestrictie en zorgt voor koude inlaatlucht zodat de prestaties van de motor toenemen. Meer info hierover vind je bij de merken verder op deze pagina.

Tuning onderdelen uitlaat

VANSPRINGEL MOTORS

AUTOTUNING ONDERDELEN: SPORT UITLATEN

Net als de luchtinlaat, is ook de luchtuitlaat belangrijk voor de prestaties van je wagen. Door op een efficiënte manier je uitlaatgassen naar buiten te werken, waarmee je bij een turbomotor een snellere opspoel van de turbo krijgt en een vermindering van de uitlaattemperatuur kan je een heuse prestatieboost bereiken.

Ook voor de sport uitlaten bieden we een ruim assortiment van producten aan, verspreid over enkele merken. Meer info over de merken vind je hieronder terug.

VANSPRINGEL MOTORS

MERKEN VAN TUNING ONDERDELEN

We bieden tuning parts aan van verschillende merken. Hieronder vind je wat extra info over de meest bekende.

Armytrix staat bekend als één van de beste merken voor tuning onderdelen. We spreken dan vooral over hun kwaliteitsvolle titanium sport uitlaten met of zonder de keramische coating. Deze coating beschermt de onderdelen rond de uitlaat tegen hitte en verlaagt de temperatuur in het motorcompartiment.

De titanium uitlaten van Armytrix produceren een uniek geluid.

  • Lage toeren: speciaal, rustgevend gerommel.
  • Midrange: speciaal gerommel dat versterkt is, maar nog steeds heel helder.
  • Hoge toeren: enorm luid, helder en krachtig.
Tuning onderdelen voorkant

TELEFOON

(+32) 0 14 31 38 00

E-MAIL

info@vanspringelmotors.be